High Care Szentendre

Cím: High Care Stúdió Szentendre Ady Endre út 4.
Telefon:+36 70 249 32 11

Üzletünkben fizethet:

  • készpénzzel
  • bankkártyával
  • SZÉP Kártyával

1. vélemény:

Az I love High-Care játékra szeretném beküldeni a véleményemet.

Nekem az oxygénion terápiás testkezelés a kedvencem. Hogy miért? Mert ennél kellemesebb, pihentetőbb és eredményesebb kezelésben még sohasem volt részem!
Csak belelépek a nagy műanyagzsákba, felfekszem a kozmetikai ágyra, és 30 percen keresztül pihenek a legnagyobb nyugalomban. Közben az ég világon semmit nem érzek, mintha nem is valamiféle kezelésben lenne részem, csak úgy pihennék. Aztán amikor lejár az idő, kilépek a zsákból, és hihetetlenül kellemes és könnyű érzés jár át, a bőröm tapintása elképesztően kellemes, szinte tapintható, hogy megfiatalodott a bőröm! Nos, ezért ez a kedvenc High-care kezelésem.

Sz. Edit – Szentendre

2. vélemény:

Felhívásotokra és többszöri figyelmeztetésre részt vennék a “”I LOVE HIGH -CARE”játékunkban, írd meg nekünk melyik a kedvenc High-Care kezelésed”.Bevallom őszintén,hogy nagyon nehéz választani. Had ne soroljam, hogy melyik kezelés miért is jó. De talán,pont az egyéni problémáim miatt hozzám a Slide Styler áll a legközebb.Mondjátok meg melyik nő nem élvezi ha egy fárasztó rohangálós nap után ha szakavatott módszerrel a lábujjától egészen hasáig kellemes hullámmasszázsban részesül. Mit is kell tennie? Ellazulni, halk zenét hallgatni és élvezni a gép halk morajlását, valamit a hullámmasszást. 30 perc és felfrissülve könnyű lábakkal tudsz felkelni a kezelő ágyból.( Énmár csak azért is imádom mert hajlamos vagyok a lábdagadásra, vizesedésre.) Hát ezért ő a kedvenc!!! Gratulálok a szülinaphoz és örülök, hogy veletek játszhattam, és mind e közben élvezhettem akezelések jótékony hatását.

T. Anna – Szentendre

3. vélemény:

Utolsó pillanatban de remélem még nem későn szeretném megosztani Önökkel high-cares tapasztalataimat, amik igen csak pozitívak. Ezek részben a kitűnő termékeiknek, szolgáltatásaiknak másrészt a hozzáértő,szakértő kozmetikusnak köszönhető. Nekem Szentendrén Jankovits Erika személyében volt részem találkozni azzal az élvezettel amit egy high-cares kezelés-csomag vagy inkább egy kényeztesd magad egy órában /gyorsan/program okozott. Régóta járok Erikához de sajnos sosem rendszeresen hanem mindig hirtelen fellángolásból. Ő mindig nagyon lelkesen fogad, teával kínál és leülünk kitalálni, hogy most éppen hogy támadjuk meg a cellulitiszt vagy a kilóimat. Én persze ehhez mindig tisztességesen szolgáltatok alapanyagot. Végig megyünk az ídő-beosztásomon  ,mennyit szánok rá, mit várhatok. Még soha nem csalódtam, bármit is próbáltam ki de most a legutóbbi komplex kezelést írom le.

Két hetem alakult úgy ,hogy minden munkanap tudtam menni. Felváltva használta a testtekercselést és a Smp vákumozást  hason,combokon. Amikor testtekercseléses nap volt akkor az arcomat közben azzal a kis ultrahangos fejjel kezelte ami olyan finoman felmelegítette a bőröm és hihetetlenül finom lett utána. Ha a vákumozás volt soron ami azért nem a lazulásról szól akkor a krémekből kaptam vagy felrakott egy jó kis tápláló pakolást. A két hét alatt a súlyomból  szinte semmi / nem diétáztam/ de ruhaméretből szerintem majdnem 2 lement . A környezetemben rengetegen mondták mennyit fogytam és milyen kipihent vagyok, milyen sima a bőröm. Ugye fogyni nem nagyon fogytam, kipihent se voltam túlzottan és mégis. Amit betartottam Erika könyörgésére, hogy higgyem el nem ér semmit ha nem iszom elég vizet, napi 3 literrel lenyomtam. A lényeg nem gondoltam, hogy írok valaha is ilyen játékra, felhívásra mert szerintem mindenkinek más jó , kísérletezgetni kell de mivel nagyon elégedett vagyok és voltam eddig is a többi kipróbált géppel is most kivételt tettem . A High-Care lényege azon kívűl ,hogy professzionális a fejlesztések terén, az a szakember gárda ami nem engedi, hogy a szolgáltatás a magas színvonal alá essen. Azt nem tudom, hogy máshol milyen egy High-Care stúdió de a szentendreire büszkék lehetnek .Kivánok további jó munkát minden kollégának és örülök, hogy Önöket választottam!

B. Anita – Szentendre