Ha elsőként szeretne értesülni akcióinkról, eseményeinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!

Levelezési címlistánkat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére a személyes adatokat nem adjuk ki!

Őszi bőrápolásról

Őszi kezelések és termék ajánlásaink

Elmúlt a nyár, lassan mindenki visszatér a nyaralásból szokásos életviteléhez, a mindennapi rutinhoz. Hölgyeim, észrevettétek, hogy reggel kissé tovább tart elkészülni? Nehezen, vagy egyáltalán nem szívódik fel a krém az arcotokon? - Nem kell kidobni, a termék ugyanaz, csak a bőrötök változott a nyár folyamán.

A napozás még fényvédővel és a napozási szabályok betartásával is szárítja és megvastagítja bőrünk legfelső rétegét, függetlenül attól, hogy milyen bőrtípusunk van. Ez a dehidratált, száraz réteg nehezen tud leválni a bőrfelszínről, és szigetelő rétegként nehezíti meg a krémek felszívódását, a faggyú normális mértékű felszínre kerülését, így a bőr pórusai eltömődve fuldokolnak, akadályozva a természetes bőrmegújulást.

Megoldás: Irány a High Care kozmetika!

Különféle kezeléseinkkel biztonságosan és hatékonyan tudjuk a bőrfelszínt megtisztítani a szigetelő, elzáró rétegtől.

  • Mikrodermabrázió: kíméletesen távolítja el a bőrfelszínről az elhalt, összetapadt hámsejteket, szabaddá téve az utat a hatóanyagok könnyebb felszívódásának. Önállóan, kúraként, vagy egyéb kezeléseink kiegészítőjeként ajánljuk.

 

  • Kémiai peelingjeink:

Revival maszk: Enzimatikus peeling, mely fehérje mentes élesztő kivonatot tartalmaz, lecitin és magas vitamin tartalmának köszönhetően nem szárítja a bőrt. Frissítő, tisztító, élénkítő, simító hatású.

Gyümölcssavas bőrmegújító kezelések: komplex hatást érhetünk el. Nem csak hámlasztó, de hatékony hidratáló, bőrmegújító, feszesítő tulajdonságaik miatt, tartós és fenntartható eredmény érhető el velük hosszú távon és minden bőrtípus esetén.

  • Házi ápolásra ajánljuk:

  • a Charming Maskot – gyümölcssav koktél és tengeri kollagén tartalmú krémpakolás, akár minden napos használatra is, mert fenntartható vele a hámlasztásokkal elért megújult bőrfelszín, a hidratált, feszes bőrállapot. Minden bőrtípus állapotának javítására, harmonizálására ajánljuk.

  • a Retinol gyöngy kapszulát: A vitamin és Ceramid tartalma „nitro” a bőrnek, sejt üzemanyag a bőrmegújításban, zsíros és száraz bőrtípusokra egyaránt.