Ha elsőként szeretne értesülni akcióinkról, eseményeinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!

Levelezési címlistánkat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére a személyes adatokat nem adjuk ki!

TESTKEZELÉSEK

 


Oxigénion terápia tapasztalja meg saját bőrén az oxigén egyedülálló,

azonnali  hatását. Új innovatív kezelési módszer az elsavasodás ellen,

amely feszes bőrt ígér  a combnak, fenéknek és a hasnak .
A szervezetünk akkor működik tökéletesen, ha az anyagcsere folyamataink egyensúlyba vannak. Mivel mi emberek elektro pozitív lények vagyunk, ezért állandóan negatív elektromosságra van szükségünk, amit az oxigén biztosít számunkra a folyamatos lélegzés során. Tüdőnk egy idő után azonban nem képes elegendő negatív iont juttatni az összes szervünkhöz, s ezt a hiányt a bőrünk sínyli meg elsőként. Elsavasodik, jönnek a narancsbőr tünetei, majd megjelennek a seprűvénák rajzolatai a bőrfelszín alatt. A több milliószorosára növelt oxigén iontartalom egy zárt térben lehetővé teszi, hogy ezek elnyelődjenek a bőrben, majd eljussanak a bőr mélyebb rétegeihez is.

Kezelési idő: 30 perc  Kezelés ára: 6000 Ft

Részletes tájékoztatás az alábbi linken www.oxigénion.hu

 

Sono Styler ultrahang egy sokoldalú gép ,amely feszessé teszi a bőrt.

Az ultrahang erejét és mélyreható képességét sokoldalúan használjuk

a cellulit és a zsírdepó csökkentésére/ has, lovagló nadrág,belső comb/ . Kezelési idő 15 perc

Az ultrahang hívei nagyra tartják a mikromasszázs hatását, mely enyhe hőtermelése során 1 000 000 rezgés/másodpercenkénti rezgéssel az izomrostocskák feszülését a legkellemesebb módon oldja. Arcon alkalmazva a Weyergans ultrahangnak van még egy speciális hatása: segít normalizálni a bőr állapotát, csökkentve a bőr zsírosságát.

Képes mélyre juttatni olyan hasznos anyagokat a bőrbe, mint pl. a Phytohormonok, szérumok és vitaminok. E módszer neve: sonophoresis

Kezelés ára: 3500 Ft- tól-8000 Ft-ig

.


Vacustylervákuumkezelés a világűr technikájával.   A váltakozó

szívás –nyomás intenzíven áttisztítja a szöveteket, így javul a bőr oxigénellátása.

Nagyon jó hatása van a vérkeringésre, nyirokrendszerre és a szövetekre. Kezelési idő: 30 perc

A vákuum segít abban, hogy friss vér s egyben friss oxigén jusson el  az alsó testfélbe, a pozitív nyomás pedig serkenti a vér- és nyirokereket a salakanyagok elszállításában,így biztosítva az anyagcsere egyensúlyát a szervezetben.
A kezelés után a lábakban könnyedséget lehet érezni, s egyben a bőr megjelenési képe pozitív változásokon megy át. Az űrtechnológiában bevált kezelési módszer nem csupán mint kozmetikai, de egészségügyi terápiaként is. A kezelés során bekövetkezik a vérkeringés fokozódása és a nyirokáramlás tökéletesebb lesz. Egy kellemes „mellékhatása” a kezelésnek, hogy újra a nyirokrendszerbe kerülnek a  kiválasztódott anyagcsere végtermékek .A vákuumos kezelés felhasználási területe nem csupán csak egy modern módszere testünk karbantartásának. A fáradt, duzzadt lábakra különösen jó hatással bír. A versenysportban is alkalmazzák.   Kezelés ára: 4200 Ft- tól- 6000 Ft

 

Slide Stylermechanikus nyirokmasszázs.A csúszóhullám masszázs igazi jótétemény a lábnak.

Kellemes módon ellazít, salaktalanít, a nyirokrendszert megterhelés nélkül aktiválja.

Csökkenti a cellulitot és az oedémát. Kezelési idő: 30 perc

A kezelés a légkamrák felcsatolásával kezdődik, majd a készülék bekapcsolásával a bokától elindul a csípő-fenék irányába egy sikló hullám, ezáltal létrehozva a tökéletes nyirokmasszázst. A művelet befejeztével úgy érzi, lábai sokkal könnyebbek lettek.  Kezelés ára:3000 Ft-tól-5800 Ft

A has kezelésének egy különleges módja az eredeti Beson-Slide Styler®, mely során fokozott működésre késztetjük a beleket.

 

SPM mellkezelés- mellfeszesítés, mellmegemelés operáció nélkül!

Mindez az SPM  mellkészülékkel ma már lehetséges , és a lehető legkellemesebb módon.

A kezelés során a mell feszes és szép formájú lesz. Kezelési idő: 30 perc

A futurisztikus látványú mell-applikátor könnyen a megfelelő méretre állítható, és kényelmes.Az SPM készülékkel összeköti egy cső, mellyel a készülék hatását a mellekre fejti ki.
A kezelés során a vákuum és a nyomás ritmikusan váltakozik, s mindez szabályozható erősséggel és ritmusban. E váltakozó hatású ritmikus nyomás pozitív hatást gyakorol a vér- és nyirokerekre, szövetekre,
ami ösztönzőleg hat a bőr és kötőszövet teljes anyagcseréjére. Intenzív masszázs jön létre a vákuum hatására anélkül, hogy nyomást gyakorolnánk a bőrre, s így hihetetlenül kellemes érzetet kelt.

Kezelés ára: 4200 Ft-tól

 

SPM VÁKUUMMASSZÁZS a kezelés Differenciált Cellulit Terápia részeként alkalmazható

a  nyirokkeringés fokozására,depózsír csökkentésére, erősíti a kötőszövetet.

Egész testen alkalmazható.    Kezelési idő: 20 perctől -60 percig.   Kezelés ára : 4800 Ft- tól- 8200 Ft-ig

A szívópumpás-masszázs  alapja – a köpölyözés - több ezer évre nyúlnak vissza. A szívópumpás masszázs segít, hogy a bőr anyagcsere folyamatai újra visszaálljanak a normális működésre: a sejtek több vért, oxigént és alapvető tápanyagot kapnak. Ennek hatására fokozódik a sejtosztódás, s az eredmény már az első kezelés után is látványos: egy egészségesebb, finomabb kontúrú bőr. Mellek, lábak, has, kar a fenék is eredményesen kezelhető.A szívópumpás masszázs egy hatékony anti-aging technológia az arca és az alakja karbantartására.

Body Wrapping – testtekercselés

A kombinált kompressziós „csomagolás” fokozza a salaktalanítást.

Szabályozza a salakanyagok elszállítását.

Az eredmény látható, mérhető. Kezelési idő 60 perc   Kezelés ára: 6000 Ft-tól

A Body Wrapping a tekercselés és az aromaterápia kombinációja. A kezelés célja, hogy serkentse a vérkeringést és a nyirokáramlást.A módszer olyan orvosi  fizikai terápiából ered, melyet az ödémák kezelésére alkalmaztak. Évtizedek óta ismert és bizonyított eljárás a korszerű aromaterápiával történő kombinálása, melyhez Weyergans egy különleges aromaterápiás krémet fejlesztett ki. Speciális fóliával történő tekercselést,a megfelelő erősséggel és irányba. A bőrre felvitt csodálatos illatú készítmény jellegzetessége a fahéj. Az egész művelet mindössze néhány percet vesz igénybe, majd következik az egy órán át tartó fekvés a feszes bandázsban.

 

 

Kezeléseit Szép kártyával is fizetheti.