Ha elsőként szeretne értesülni akcióinkról, eseményeinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!

Levelezési címlistánkat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére a személyes adatokat nem adjuk ki!

ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK

 

 

Új Termék! CHROM tabletta 90db/ doboz  fogyás segítője. ára: 15 000 Ft

 

 

 

 

Styler-tea 100 gr. Szálas Ára: 2650 Ft

Egyedülálló hatóanyag kombinációja fokozza a méregtelenítést, az egész szervezet salaktalanítását. Erősíti a zsírégető folyamatokat. A tea rendszeres fogyasztásával erősíthetjük immunrendszerünket és nagyon sok plusz ásványi anyagot juttathatunk szervezetünkbe, melynek fontos hatása van a fogyókúránál. Arc és testkozmetikai kezelések kiváló kiegészítője. Összetétele: lapacho, zöld tea, mate cserje,rooibus


Styler-Tea filteres 36 gr. Ára: 1970 Ft
Egyedülálló hatóanyag kombinációja fokozza a méregtelenítést, az egész szervezet salaktalanítását. Erősíti a zsírégető folyamatokat. A tea rendszeres fogyasztásával erősíthetjük immunrendszerünket és nagyon sok plusz ásványi anyagot juttathatunk szervezetünkbe, melynek fontos hatása van a fogyókúránál. Arc és testkozmetikai kezelések kiváló kiegészítője.


Ananász Fizzy pezsgőtabletta Kiszerelés: 28db/ doboz     Ára: 10540 Ft

A készítmény étrend-kiegészítő, így nem helyettesíti a normál táplálkozás. Valójában a normál étkezések mellett kell fogyasztani. Az enzimek egyik feladata az, hogy az ételt különböző alkotóelemeikre bontsák. Csak optimális bontás esetén sikerül a szervezetnek hasznosítani a fontos tápanyagokat, különösen a proteineket. Összetétele: bromelin enzim, C-vitamin, L carnitin.

L-CARNITIN zsírbontó tabletta Kiszerelés: 60szem/doboz          Ára:9460 Ft

Manapság az L-Carnitin a zsírbontó készítmények népszerű és nélkülözhetetlen alkotórésze. Úgy működik mint egy szállítóanyag, mely a zsírsavak szállításához szükséges, ez a mitochondrium falán keresztül történik. A mitochondrium az erő állomása a sejtekben, ahol átalakul a zsírsav energiává.


BODYLINE PLUSZ ANANÁSZTABLETTA Kiszerelés:120 szem/ doboz        Ára:8770 Ft

Ananász tabletta bromelin enzimmel, C-vitaminnal és L-Carnitinnal, célirányosan segíti a fogyókúráját a fehérje, a szénhidrát, és a zsírbontásban.

Folyékony Collamin Kiszerelés : 1000 ml    Ára: 14.950 Ft

Rendszeres fogyasztásával megelőzhető a csontritkulás, feszesebbé válik a bőr, egészségesebben nő a haj és a köröm, jó hatással van az izületekre.

Étrend-kiegészítő készítmény kollagénhydrolysat-tal és B6 vitaminnal. A kész aminosav koktél azonnal a vérbe jut, onnan pedig arra területre, ahol a legrosszabb a kollagén-szintézis. Gyors felszívódásával tökéletes tápláléka a tökéletes kollagén-szintézisnek.

Collamin tabletta 

Hidrolizált aminosavak a feszes kötőszövetért.   Kiszerelés: 180db/doboz       Ára: 17320 Ft