Ha elsőként szeretne értesülni akcióinkról, eseményeinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!

Levelezési címlistánkat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére a személyes adatokat nem adjuk ki!

Őszi- Téli kezelési ajánlataink

 

 

GYÜMÖLCSSAVAS  HÁMLASZTÁS - Gyümölcssav = Alpha Hydroxy Acid  20%-55% sav

Kémiai Peeling kezelés- Irritációs kezelés

Cél: meggyorsítani a hámszövet cseréjét,ha felgyorsítjuk a hámszövet cseréjét pozitív  élettani hatása lesz, újra növésre kényszerítjük. A  sejt osztódás gyorsul, a lelassult sejteket jobb működésre serkenti ,jobb lesz a hyaluron termelés.  Eredmény - Megújult bőr, feszes sima bőrfelszín.

Tartós eredményt csak akkor lehet elérni,ha a kezelést kúra szerűen végezzük.

Egy kúra minimum 4-5 alkalom, hetente1X vagy 2X.

A kezelés alatt természetes hatás, hogy bőrpír keletkezik . A kezelési sorozat alatt és pár hétig  még utána is kerülnie kell napfényt ,szoláriumot és szaunát,uszodát. Fényvédelem nagyon fontos!
A kezelést ajánljuk :zsíros, olajos bőrre. ránckezelésre, bőrfiatalításra, vagy csak szeretnénk  jól és szépnek érezni magunk  a bőrünkben.

Kötelező házi ápolás:

A kúra alatt intenzív otthoni ápolásra is szükség van. Reggel este áttörlés Cleansing Balm vagy Milk, az elhalt szarusejtek leválasztására. A bőr táplálására Nappal 2X-3X átkrémezés az általunk ajánlott krémmel
Balance krém, Timeless Aktív maszk, High Derm.

MICRODERMABRASIÓ - arccsiszolás  Mechanikai peeling kezelés

Az  elhalt hámsejteket és szennyeződéseket távolítjuk el, gyémántfej segítségével .A kezelés hatására fokozódik a vér és nyirokkeringés/ a bőr bepirosodik / ,a  kollagén képződésre is hatással van. A bőr tápanyag és oxigén felvevő képessége javul , a hatóanyagok felszívódása többszörösére nő.  A bőr sima lesz, a pórusok összehúzódnak, ráncok kisimulnak. Fényvédelem fontos!

Ősztől- tavaszig többször is  alkalmazható a kezelés. Más kezelésekkel jól lehet kombinálni, előkészítjük a bőrt a hatóagyagok befogadására.

Kiegészítő eljárás a dermarolleres / mesoroller/ kezelésnek.

Ajánlott otthoni ápolás a bőrtípusnak megfelelő arclemosó,/tonic/, krém használata.

 

DERMAROLLER- Mesoterápiás kezelés -kollagén indukciós terápia- bőr fiatalító kezelés.

Dermaroller -2 cm -es hengert. melynek felületén hajszálvékony tüskék találhatók, a kezelt  bőrfelületen többször átgörgetjük./ a kezelés előtt a területet érzéstelenítő kenőccsel bekenjük/. apró sebek százait ejti a bőrön. A bőr kipirosodik. Minden egyes kis seb a test természetes öngyógyító képességét aktiválja, aminek következtében a kezelt felületen új kollagén  termelődik.  A kezelés hatására a kollagén termelődés fokozódik, a bőr megfiatalodik, a bőrhibák állapota javul. A  kezelés ami a legjobb megoldást nyújtja az akne hegek eltávolítására és kiemelkedő eredményeket ér el a striák, apró ráncok és a hajhullás, test kezeléseknél pl. logó felkar megszüntetésében.

A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője, a bőrünk rugalmasságáért felel. Ám a szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége az évek során csökken, emiatt veszíti el bőrünk rugalmasságát, és kezd ráncosodni. Az újonnan képződött kollagén sejtek magasabb vízmegkötő képessége révén a bőre újra fiatalosan simává, rugalmassá válik.

A kezelést csak kúraszerűen végezzük / minimum 4-5 alkalom / 2-3 hetente 1X. A kezelés alatt fontos a fényvédelem, napot, szoláriumot kerülni.

Otthoni ápolás: a bőrtípusnak megfelelő  arckrém használata.

MESOFILL Kezelés: a mesoterápia új generációja. A tűhenger továbbfejlesztett változata. A kezeléssel javíthatók  a mimikai ráncok,megereszkedett bőr, petyhüdt bőr, szarkalábak, pigment foltok, tág pórusok.

Arcfiatalító beavatkozás.

Kezelés időtartama :1óra 30 perc   Kúra 4-8 alkalom

Otthoni ápolás: tápláló krém használata