Csodás telt ajkak

Csodás telt ajkak –gyönyörű telt ajkak hyaluronnal és hidegfényű lámpával.

Ajakfeltöltés valamennyi arckozmetikai kezelés “lezárására” ideális megoldás. Már 5 perc után láthatóan teltebbek és egyben szép kontúrú, diszkrét csillogásúak lesznek az ajkak.A hideg fény megváltoztatja a hyaluronsav molekulaszerkezetét, így azok képesek bejutni a a bőr mély rétegeibe, ahol visszanyerik eredeti állapotukat.A folyamat hatására növekszik a folyadék megkötése, így telt, dús ajkakat eredményez.

A hyaluronsav a kötőszöveti alapállomány igen fontos alkotó része. Nagy molekulájú (szénhidrát), mely saját súlyánál 1000x nagyobb mennyiségű víz megkötésére képes. A bőr kötőszöveti öregedése jelentős mértékben függ a hyaluronsav termelődési képességétől, amely a 21. életévvel kezdődően fokozatosan, majd a változó korral rohamosan csökkenni kezd.   A hyaluronsav egyik hátránya, hogy nagyon gyorsan lebomlik (3-4 hét), ezért vagy folyamatosan használni kell, vagy tartósabb, módosított formában kell alkalmazni. Míg a kozmetikai krémekben található hyaluronsav alkalmas a felületi hidratáltság biztosításához, addig a mélyebb ráncok eltüntetéséhez nélkülözhetetlen a molekulaszerkezet megváltoztatása (keresztkötések kialakaítása ráncfeltöltőkben), vagy kiegészítő technikai eszközök igénybe vétele a bőr mélyebb rétegeibe való bejuttatásához: ultrahang, mezoterápia tűvel és tű nélkül (elektroporátor), v. „hidegfény” (pl. speciális UV lámpa).

A Weyeregans High Care hyaluronsavas ajakkezeléséhez egy speciális UV lámpát használ, amely a látható fénynél rövidebb (420–460 nm) hullámhossztartományban nagyobb energiát képes leadni, mindamellett, hogy nem melegszik fel. Ezért az ebbe a tartományba tartozó UV lámpákat un. „hideg-fényű” lámpáknak is nevezik. Ez a hideg-fény megbontja a hyaluronsav molekulaszerkezetét, s a feldarabolt molekularészletek ilyen formában már be tudnak jutni a bőr mélyebb rétegeibe, majd újra összekapcsolódnak a törött hyaluronsav molekulák. A stabil kötésbe került hyaluronsav molekulák ezután elvégezhetik feladatukat: növelik a vízmegkötést, teltebbé, dúsabbá teszik az ajkakat, s az ajak fölötti ráncokat kisimítják. az ajakápoló kúrában (5+1 alkalom) javasolt,

A Collamin fogyasztás pedig egyértelműen kiemelten javasoljuk!