Őszi arckezelési ajánló

1.) Gyümölcssavas kezelés- feszes-sima bőrért- 

2.)Bőrmegújító mikrodermabárizós kezelés 

3.) Hidratáló szenzitív kezelés- érzékeny bőrre- 

4.) Regeneráló kezelés vákuummal, immunerősítő oxigénnel– 

5.) IONO JET Plazma – 

GYÜMÖLCSSAVAS  HÁMLASZTÁS – Gyümölcssav = Alpha Hydroxy Acid  20%-55% sav,

Kémiai Peeling kezelés- Irritációs kezelés Cél: meggyorsítani a hámszövet cseréjét,ha felgyorsítjuk a hámszövet cseréjét pozitív  élettani hatása lesz, újra növésre kényszerítjük. A  sejt osztódás gyorsul, a lelassult sejteket jobb működésre serkenti ,jobb lesz a hyaluron termelés.  Eredmény – Megújult bőr, feszes sima bőrfelszín a kezelést kúra szerűen végezzük. Egy kúra minimum 4-5 alkalom.

A kezelés alatt természetes hatás, hogy bőrpír keletkezik . A kezelési sorozat alatt és pár hétig  még utána is kerülnie kell napfényt ,szoláriumot és szaunát,uszodát. Fényvédelem nagyon fontos!
A kezelést ajánljuk :zsíros, olajos bőrre. ránckezelésre, bőrfiatalításra, vagy csak szeretnénk  jól és szépnek érezni magunk  a bőrünkben.

Kötelező házi ápolás: A kúra alatt intenzív otthoni ápolásra is szükség van. Reggel este áttörlés Cleansing Balm vagy Milk, az elhalt szarusejtek leválasztására. A bőr táplálására Nappal 2X-3X átkrémezés az általunk ajánlott krémmel
Balance krém, Timeless Aktív maszk, High Derm.

O2 – Energetizáló kezelés -Dermio Care

kozmetikai-keszulekek-dermio-care-facialA szabadalmaztatott Dermio Care® arckezelés magas koncentrátumú negatív ionokkal működik, melyek az arc körül lévő levegő minőségét javítják. Az oxigénionok érintkezésbe kerülnek az arcbőrrel a búra alatt. Bőrtípustól függetlenül minden vendég számára láthatóan és észrevehetően hatékony ez a lazító jellegű kezelés. Mindezeken felül pedig védelmet nyújt a bőr számára a káros környezeti hatásokkal szemben.
A Dermio Care® elengedhetetlen része bármely magas minőségű anti-aging kezelésnek, kúrának. Egy kezelés 30 percet vesz igénybe. Egy bőrregeneráló kúra keretein belül 10 kezelési alkalmat javaslunk.

  • TUDTA-E?

A tudósok már sok-sok évvel ezelőtt felfedezték a negatív ionok jótékony hatását. A.P. Krueger, amerikai biológus már 1957-ben „a levegő vitaminjainak” nevezte őket. Különböző elméletekkel álltak elő, miszerint a negatív ionok vitalizáló tulajdonságokkal bírnak és képesek a légző rendszert, az anyagcserét, a sejtmembránokat, de még a kezelésben résztvevő páciensek/vendégek mentális állapotát is pozitívan befolyásolni.

MICRODERMABRASIÓ – arccsiszolás  Mechanikai peeling kezelés ,kezelés ára: 15.000 Ft -tól.

Az  elhalt hámsejteket és szennyeződéseket távolítjuk el, gyémántfej segítségével .A kezelés hatására fokozódik a vér és nyirokkeringés/ a bőr bepirosodik / ,a  kollagén képződésre is hatással van. A bőr tápanyag és oxigén felvevő képessége javul , a hatóanyagok felszívódása többszörösére nő.  A bőr sima lesz, a pórusok összehúzódnak, ráncok kisimulnak. Fényvédelem fontos! Ősztől- tavaszig többször is  alkalmazható a kezelés. Más kezelésekkel jól lehet kombinálni, előkészítjük a bőrt a hatóagyagok befogadására.

Kiegészítő eljárás a dermarolleres / mesoroller/ kezelésnek.

Ajánlott otthoni ápolás a bőrtípusnak megfelelő arclemosó,/tonic/, tápláló, hidratáló krém használata.

MESOFILL Kezelés: a mesoterápia új generációja. A tűhenger továbbfejlesztett változata. A kezeléssel javíthatók  a mimikai ráncok,megereszkedett bőr, petyhüdt bőr, szarkalábak, pigment foltok, tág pórusok. Arcfiatalító beavatkozás. Kezelés ára: 19.000 Ft-tól.        Kezelés időtartama :1óra 30 perc   Kúra 4-8 alkalom is lehet. Otthoni ápolás: tápláló,hidratáló krém,használata, szemkörnyék ápoló

Arckezelési ajánlataink

Elégedett a bőre állapotával vagy talán mégsem? Szeretne változtatni rajta, vagy csak egy arcmasszázst szeretne,esetleg egy arctisztításos nagy kezelést, keresse fel kozmetikai stúdiónkat és egyénre szabva állítjuk össze az Önnek legmegfelelőbb kozmetikai kezelést , kúrát.

Az itt felsorolt kezelések  csak  néhány  lehetőség a kezelési kombinációk közül.

Rosacea-érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr kezelése- ultrahanggal, oxygénterápiával,maszkkal

Kezelés célja a bőr irritációjának,pirosodásának a csökkentése. Kezelési ajánlásunkhoz egyéni állapotfelmérés szükséges, hogy a legjobb kezelést tudjuk elvégezni.  Kezelés kiegészitésére -otthoni ápolás is fontos! Erre a bőrproblémára javasoljuk a high care arckozmetikai termékeit – Rosacea- gyógynövényes termékcsaládot, mely tartalmaz nappali krémet, szérumot, intenziv ápoló maszkot.

Pihentető,nyugtató kezelés oxigénterápiával, arc és dekoltázs masszázzsal

Arcradír, oxigénkezelés- közben kézápolás, arc-és  dekoltázs masszázzsal. Kezelési idő: 70 perc

Tisztító nagykezelés gyümölcssavval,

20% AHA sav az  arctisztísztás után, ultrahang, pakolás- alga oxigén maszk. Kezelési idő: 120 perc

Hidratáló kezelés- Hyaluronnal ultrahanggal

Mélytisztítás /enzim peeling/vagy arcradír ultrahang, pakolás,vagy arcmasszázs Kezelési idő:60 perc

Regeneráló ránctalanító kezelés Vákuummal- 

A kezelés egyedisége az SPM vákuummasszázs,amely életre kelti a bőrt.

1, Arcradír, SPM  vákuum masszázs, Pakolás – Algás oxigén maszk. Kezelési idő: 80 perc

2, Arcradír, SPM vákuum masszázs ,Ultrahang, Algás oxigén maszk. Kezelési idő: 90 perc

Fagyöngy mágikus ereje: Regeneráló-bőrfiatalító kezelés fagyönggyel, oxigénterápiával

Az energetizáló fehér fagyönggyel végzett regeneráló kezelés és az oxigénion terápia tökéletes páros.

1,Mélytisztítás-enzimpeelinggel, Oxigén kezelés, Ultrahang/fagyöngy/  Pakolás Kezelési idő: 80 perc

2, Arcradír, Oxigén kezelés, Ultrahang/ fagyöngy konc./, Arcmasszázs Kezelési idő: 70 perc

3, Arcradír, Ultrahang,/ fagyöngy koncentrátum/, Arcmasszázs, Pakolás  Kezelési idő:70 perc

Ünnepi Ragyogás kezelés- arc -nyak-dekoltázs- “high care királynője”

Előkészítés: 20% AHA sav vagy dermabrásió vagy mélytisztító peeling pakolás.Oxégén kezelés-Dermio Top Head, Ultrahang kezelés, Szemkörnyék ápolás -pakolás, masszázs/ prémium krémmel/, Maszk – alga oxigén maszk. Kezelési idő: 120 perc

 kezelés- növényi őssejttel- exkluzív kezelés

Oxigénterápia,microdermabrasió és a kozmetika legkiválóbb termékeit használjuk a kezelés alatt. PLatinum krém, Platinum gyöngy -extra hatóanyag koktél. Kezelési idő: 70-90 perc