TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS

 

Villanófényes  IPL  szőrtelenítés– a nemkívánatos szőrzet tartós eltávolítása az egész testfelületen.

Elérheti a nemkívánatos szőrzettől való gyors és tartós megszabadulást.

Az irányítható nagy energiájú fényimpulzusnak és az optikai filternek köszönhetően,

még a legmélyebben lévő szőrtüszőket is eléri anélkül,hogy károsítaná a bőrt.

A kezelés részleteiről részletes tájékoztatást kaphat kozmetikai stúdiónkban.

Várjuk jelentkezését!

Tartós szőrtelenítés- biztonságos,kíméletes,eredményes nőknek és férfiaknak.

Működési Mód- A kezelés megkezdése előtt a kezelendő területről a szőrzetet leborotváljuk, a bőrt megtisztítjuk . Egy Zafir kristályt  tartalmazó kezelő fejjel közvetítjük a fény energiát. Ez a kezelőfény a szőrtüszőben hőenergiává alakul át. A kezelés eredményeként a szőrszálak növekedéséért felelős osztódó sejtek megsemmisülnek.

A Kezelések Száma – a szőrszálak különböző növekedési fázisban vannak. A kezelések során csak azokat a szőrszálakat tudjuk eredményesen kezelni, amelyek növekedési /anagén/  fázisban találhatók. A kezelést követő 2-4 hét után ezek a szőrszálak kihullnak. A tökéletes eredmény eléréséhez 3-7 kezelésre van szükség 6- 8 hetente.

Érzékenység- Az egyéni érzékenységtől és a kezelt területtől függően enyhébb fájdalmat érezhet a kezelés során. A fény felvillanásakor enyhe csípő érzés tapasztalható.

Az IPL készülék / amivel dolgozunk/ egyedülálló vízhűtéses rendszerrel rendelkezik, mely nem csak a kezelő fej, hanem a bőr felszín folyamatos hűtését is biztosítja.

Mellékhatások- Biztonság- A különböző test területek különböző módon reagálnak, ennek megfelelően eltérő erősségű bőrpír jelentkezhet a kezelés során. A kezelés után a bőr gyorsan normalizálódik.

Nagyon magas biztonsági normáknak felel meg az általunk használt IPL- rendszer. A kezelések során így minden ,nem kívánt kellemetlen bőrreakció elkerülhető.

Kérjük figyeljen a következőkre- 2- 4 héttel a kezelés előtt ne napozzon és ne szoláriumozzon . A szőrszálakat ne gyantázza, ne epilálja és ne csipeszelje!

Döntsön egyszerűen a TARTÓS SZŐRTELENÍTÉST támogató legjobb érvek mellett:

– eredményes kezelések

– nagy kezelőfej, amivel nagy energiával kezelhetünk

– magas minőségi – és biztonsági színvonal

– tökéletes utókezelés és kontroll