• arckezelés– tisztítással- masszázzsal,pakolással, ultrahanggal

  • arc és dekoltázs masszírozások a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagos krémmel, .

  • tápláló pakolások krém, algás oxigén maszk vagy kollagén maszk

A szakemberek úgy tartják, hogy a mai modern és eredményes kozmetikai ápolásnak három fontos szempontnak kell megfelelnie. 
Ha igazán eredményt akarunk, legyen szó dehidratált, öregedő bőrről, aknés problémákról vagy ráncokról, stb. nélkülözhetetlen a szalonban végzett kezelés vagy kúra. 
A másik fontos feltétel az otthon ápolás. Ha Ön dönt egy kozmetikai kezelés mellett, akkor fontos, hogy elfogadva a kozmetikus tanácsát az általa javasolt terméket használja az otthoni ápolás során, legyen szó tisztításról, krémről, pakolásról vagy egy jó szérumról. 
A harmadik fontos rész az emlékeztető kezelés, mely legyen 2 hetente vagy 2 havonta, a fő a rendszeresség! Ennek a három dolognak a betartása juttat el oda minket, hogy irigylésre méltóan jól ápoltak leszünk.

Mielőtt „belevág” egy Ön számára izgalmas kozmetikai kezelésbe bízza magát feltétel nélkül szakembereinkre. Ők elvégzi az anamnézist, diagnosztizálják bőrét, megállapítják bőrtípusát, bőrállapotát és biztos lehet benne, hogy a legoptimálisabb kezelésre, termékre tesznek javaslatot.

Kozmetikánkban a hagyományos értelembe vett valamennyi kozmetikai szolgáltatás igénybe vehető: arctisztítás, arc-és dekoltázs masszázsok, gyantázás, sminkek, sminktetoválás, kézápolás, 3D-s szempilla, stb. De ezen túlmenően specialitásunk: a magas minőségű High Care® Cosmetics ápoló, hidratáló kezelései, továbbá a rendkívül „sok színű”, eredményes High Care® bőrfiatalító anti aging kezelései és kúrái.