ajánlatunk-ünnepi kezelések

Ünnepi ragyogás, mesés, kényeztető arc és dekoltázs kezelés a hidratálást, extra táplálást igénylő bőr számára. A legújabb multi hidratáló elixírrel, oxigén- és fényterápiával, kaviár masszázzsal, alga oxigénmaszkkal, arany elixírrel.

A kezelés időtartama kb. 1 óra 45 perc.

1.)Hogyan zajlik a High Care® kozmetikában a Shine Up exkluzív anti-aging arc és dekoltázs kezelés?

A kezelés első lépéseként alapos bőrtisztítást végzünk. A Cleansing Balm 3 az 1-ben tisztító balzsam tisztít, tonizál és visszahidratálja az arcbőrt. A tonizálásra a bőr PH értékének normalizálására nagy gondot fordítunk. A Tone Up tonizáló habhoz a Hydro Mousse hidratáló habot mixeljük, az ecsetmasszázs különleges kényeztető érzésével kiegészítve az anti-aging kezelés első fázisát.

Második lépés: egy kíméletes, lágy proteines peelingezés a Soft Peeling készítménnyel. Majd jöhet a mélytisztítás.

A harmadik mozzanata az anti-aging kezelésnek: a High Care® kozmetikus döntése alapján két opció van: vagy a legújabb Dermasential elixírek egyikével, az Acid Peel-lel dolgozunk, amely mandulasavat tartalmaz és nemcsak peeligként áldásos, hanem gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatása is kiváló.
A másik opció a Charming Mask használatának lehetősége. A Charming Mask 10% komplex gyümölcssavakat tartalmazó maszk, optimális mélytisztító hatással életre kelti a fáradt, stresszes bőrt, fokozza a vérkeringést.

Negyedik lépésben ultrahanggal juttatjuk be a bőr mélyebb rétegeibe elsőként a jól ismert Hialuron savat, majd a kozmetika új felfedezettjét, a PGA-t (poliglutamin savat), amely köztudottan négyszer nagyobb hidratáló képességgel rendelkezik, mint a hialuronsav.

Hydroboost elixír egy igazi nagyágyú, fantasztikusan hidratál! Fokozza a hialuronsav hatását is, megakadályozza a bőr felesleges vízvesztését. Hatására az apróbb mimikai ráncok feltöltődnek, kisimulnak, az arcbőr ragyogóan feszes, telt lesz.

Ezután a nem mindennapi hidratálás után a különleges, holisztikus szemléletű Dermio Led Top Headet helyezzük az arcra és a dekoltázsra. A negatívan ionizált oxigén olyan természetes bőrfiatalító tulajdonságokkal rendelkezik, ami egyedülálló anti-aging hatás. Szépség kívülről, egészség belülről. Stresszoldó, nyugtató, immunerősítő. Az oxigén hatásának kiegészítésére alkalmazott led búra vörös fénye pedig közismerten a kollagénszintézis fokozásáról ismert. Csodás 30 percet töltünk a búra alatt, szinte biztos, hogy el is alszunk, jót pihenünk.

A hatodik mozzanat egy kényeztető kaviár masszázs a Timeless Activ Maskban lévő kaviár (DNA Marine) és az ASC-III, különleges kollagén aktivátorként fejti ki hatását. A kényeztető masszázst követően egy modelázs maszkot alkalmazunk. Az édesvízi algát tartalmazó maszk megnyugtatja a bőrt, és szinte bepasszírozza a korábban a bőrre felvitt hatóanyagokat.

Már csak egy mozzanat van hátra: a befejező elixír. A 24 karátos lemezkéket tartalmazó exkluzív anti-aging elixír a Golden Skin zárja ezt a csodás, kényeztető anti-aging arc és dekoltázs kezelést.

Exkluzív anti-aging arc és dekoltázs kezelés, luxus bőrápolás, bőrfeszesítés, ránckezelés, ünnepi kényeztetés a legújabb hatóanyagokkal, őssejttel, gépi kezelésekkel, exkluzív „botoxos” arc és dekoltázs masszázzsal, Golden elixírrel.

A kezelés időtartama kb. 1 óra 30 perc.

2.)Hogyan zajlik a High Care® kozmetikában az exkluzív anti-aging arc és dekoltázs kezelés?-FIRST LADY GOLD

A kezelés első lépéseként egy alapos letisztítást végzünk A Timeless Cleansing Foam egy luxus bőrtisztító hab, mely lágyan, kíméletesen, ugyanakkor mégis nagyon intenzíven távolítja el a bőr felszíni szennyeződéseit.

A tonizálást két hidratáló elegyével végezzük, és az érzés, ahogy a habállagú Tone Up és Timeless A-Xionbőrfeszesítő hab a bőrre kerül sem mindennapi: ecsetmasszázzsal tonizálunk!

A második lépése a tisztítás után az anti-aging kezelésnek a mélytisztítás. Az ACID PEEL Elixír a High Care Cosmetics egyik legújabb peelingező termékújdonsága. A keserű mandulából nyert mandulasav a legérzékenyebb bőrű vendégeink számára is ajánlott. Lassan ejti ki csodás hatását, gyulladást csökkent, antibakteriáis. A mandulasavas peeling felkenését követően a Pure Fleece maszkot helyezzük a bőrre. A fátyolmaszk nyugtat, hidratál és az ACID PEEL-lel együtt az arcbőrt tökéletesen előkészítjük az ezt követő fantasztikus anti-aging elixírek, krémek, maszkok befogadására.

A kezelés harmadik lépése a High Care® egyik gépi kezelése az ultrahang, mellyel gondoskodunk arról, hogy a válogatott minőségű hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jussanak el.
Az ultrahanggal a Meso-Care Stemcell őssejtet ultrahangozzuk be, melyet különleges svájci almafajtából állítanak elő (malus domestica).

A negyedik lépése az exkluzív anti-aging arckezelésnek egy olyan eljárás, melyet a High Care® kozmetikákban egyedülálló módon alkalmazunk. A hightech tudomány és a szépészeti beavatkozás olyan kombinációjában részesítjük vendégeinket, amely egyszerre kívülről és belülről is támogatja a vendégeink egészségét és szépségét. A Dermio® Led Top Head egy, az egész világon elismert egyedülálló oxigén és fényterápiás kezelés, amelynek csak pozitív hatása van. Az őssejtes ultrahangot követően az oxigén belégzése, a pólusokon keresztül való bőrbe jutásával vendégeink vendégeink bőrének kollagén termelődését fokozzuk, feszesítünk, élettelivé tesszük az arcot és a dekoltázst.

A First Lady Gold kezelés 5. mozzanata egy kényeztető növényi botoxot tartalmazó krémmel végzett exkluzív arc és dekoltázs masszázs. A masszázs nem csak testileg lazítja el vendégeinket, hanem a növényi botox hatású Timeless Soon Future arckrémnek köszönhetően ellazítja az arcon lévő mimikai ráncainkat.

A masszázst a kezelés utolsó, befejező mozzanata követi: egy olyan exkluzív anti-aging elixír kerül a bőrre, amely nem csak a nevében tartalmaz aranyat. A Golden Skin Elixírben lévő 24 karátos aranypelyhek, válogatott anti-aging hatóanyagok csillogást, egészséges ragyogást nyújtanak az arcbőrnek.

A legújabb elixírekkel, oxigén- és fényterápiával. Az AHA savas hámlasztó kezelés kiváló hatású a bőrfeszesítést igénylő öregedő, megereszkedett, ráncos bőrökre. Halványítja a pigmentfoltokat, és az aknés bőrök esetén is nagyon eredményes. Bőrproblémáktól függően kúra szerű kezelést javaslunk az őszi-téli hónapokban. Az arckezelés időtartama kb. 1 óra 20 perc.

Ajándékkártya

-Nincs összeghatár

– beváltható kozmetikai kezelésekre és termékekre!

70/2493211