MESOFILL-R -ANTI-AGING KEZELÉS

Mezoterápiás kezelések a kezelésekhez használt 100% tisztaságú mezoterápiás hatóanyagok a ránctalan, feszes bőr állapotának elérését segítik. A Mesoterápia módszerét mint gyógyító-bőrápoló eljárást fejlesztették ki. Az eljárás  a nyak és a dekoltázs kezelésére egyaránt alkalmas, ugyan úgy, mint a problémás területek ápolására. Ősztől-tavaszig alkalmazhatjuk a kezelést.

MESOFILL-R –ANTI-AGING KEZELÉS –

A Mezoterápia új generációja- Kollagén indukciós terápia

Arcfiatalító beavatkozás- fájdalom nélkül.

A tűs mezoterápia legújabb eszköze,mely kíméletes, mégis nagyon hatékony anti.aging kezelést tesz lehetővé. Precízebb és fájdalommentesebb a tűhengernél. A kezelésekhez orvosi tisztaságú magas minőségű high care hatóanyagokat használunk. A hatóanyagok mélyre jutását szolgáló csatornákat a Mesofill-R eredményesebben nyitja meg, ezért kivételes lehetőség nyílik a mezoterápiás hatóanyagok mélyre juttatására. A beavatkozással jelentősen javíthatóak – pl.megereszkedett bőr, petyhüdt bőr, szarkalábak, tág pórusok.           Kúra 4- 8 alkalom / 2-4 hetente.

Kezelés után: 1-2 napig piros lehet az arcbőr,  2-3 napig finom hámlás lehetséges.

Részletes tájékoztatást kozmetikai stúdiónkban kaphat .  Várjuk jelentkezését .

A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője, a bőrünk rugalmasságáért felel. Ám a szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége az évek során csökken, emiatt veszíti el bőrünk rugalmasságát, és kezd ráncosodni. Az újonnan képződött kollagén sejtek magasabb vízmegkötő képessége révén a bőre újra fiatalosan simává, rugalmassá válik. Kezelés menete:előkészülettel együtt 60-80 perc, a látványos hatáshoz 2-4 hetente ismételt, 4-10 dermaroller kezelés szükséges. A Dermaroller használata után néhány órán keresztül bőrpír észlelhető.