OXIGÉNTERÁPIA OTTHON

A Készülék augusztus 6-18 között 10% kedvezménnyel kapható!

Az oxigén éltető erő számunkra, egészségesebbé, fitté és erőssé válunk általa.Támogatja az immunrendszert, megvéd a betegségektől, fokozza a teljesítőképességet.

 

Iono-Home oxigénterápiás készülék -A készülékről és magáról az oxigénterápiáról bővebben itt olvashatsz: http://oxigénion.hu/iono-home/

IONO-HOME nemcsak a levegő O2-jét, hanem a nitrogénjét is energetizálja. A nitrogénnek döntő szerepe van a szervezetben a méregtelenítés során és a fehérjék megkötésében. Mi történik, ha a szervezetben és minden egyes sejtben megemeljük az O2 felvételt? – Minden ismét növekedésnek indul. Ilyenkor a hangulat is javul, az ember pozitívabban gondolkodik.

Használói javaslatok

Rendszeres használat esetén, ami heti legalább 3-4 alkalom, elegendő a 20  perc/nap használat. Ez lehet reggel ébredéskor az ágyban, esti TV nézés közben, olvasás közben stb. A leghatékonyabb eredményt így érhetjük el. Hatására megerősödik az immunrendszerünk, (ezáltal elkerülnek a különböző járványos betegségek) jó lesz a közérzetünk, vitálisabbak leszünk az élet minden területén, fokozódik szexuális potenciálunk. Az asztmatikus problémák, az allergiák ellen ez a használat a javasolt.

Indikációk: pollen allergia, allergén eredetű asztma, migrén, depresszió, nem hormonális eredetű hajhullás, nassolás leküzdése- testsúlycsökkentés.

Kúraszerű használat

a.) Abban az esetben javasolt, ha pl. egy  influenzás tüneteket észlelve magunkon, nem akarunk megbetegedni. Ekkor 2-3 napon keresztül végezzünk naponta          2-3-szor (lehetőleg egyenletes időközönként) 15 –20 perc inhalálást, majd ezt követően még 4 napig 1- 1 alkalommal.

Indikációk:  rendszeres fejfájás, álmatlanság, rendszeres munkavégzés elhasznált levegőjű légtérben, stressz mentesítés, teljesítmény és koncentráció-készség növelése, gyógyszerek, kozmetikumok hatékonyságának fokozása,

Ha javulást tapasztalunk állapotunkban, de még nem vagyunk teljesen tünetmentesek, úgy  természetesen folytathatjuk a kúrát.

b.)  Ha teljesen életerősnek, egészségesnek érzi magát, és ezt tartósítani kívánja, ősszel és télen  mindenképpen javasolt havonta egy 1 hetes kúrát beiktatnia, napi 15-20  perces inhalálással.

Fontos! Kerülje otthonában a elektroszmog aktiváló készülékek felesleges használatát!

A készülék szállítását megrendeléstől számított 30 napon belül vállaljuk.  Ára: 379.000 Ft