Differencialt Cellulit Terápia

“Az egészség és szépség olyan ajándékok , amelyekért mindenkinek saját magának kell tennie””

Dr Rudolf Weyergans

High Care több mint szépség, több mint egy egyszerű kozmetika ……..

Cég neve „ High Care” – magas fokú ápolást jelent. A legmodernebb gépek, a legújabb eljárások mellett tradicionális szépészeti kezelésekkel kényeztetjük vendégeinket. A high care módszereiben és eljárásaiban a szépség és egészség elválaszthatatlan.

A narancsbőr ellen – Differenciált Cellulit Terápiával / DCT / ezt a kezelési rendszert a High Care Cosmetics by Weyergans egyedüliként kidolgozta, szabadalmaztatta.

A DCT célja– a nyirokáramlás fokozása, zsíranyagcsere aktiválása, kötőszövet feszesítése, értréning.

Hatékonyan a narancsbőr ellen. A cellulit vagy közismert nevén narancsbőr a nők több mint 80% érinti.

Mi a narancsbőr? Nem más, mint a felfúvódott zsírsejt, melynek belsejében az anyagcsere végtermékei a salakanyagok tárolódnak. A nyirokműködés lelassul, a szövetfolyadék útja eltömődik. Eredménye: hullámos bőrfelület combon, hason, popsin, felsőkaron.

Narancsbőr ellen a Differenciál Cellulit Terápiával /DCT/

Vákuumos Vacustyler, Slide Styler, SPM – nyirokmasszázsok, amelyek orvosilag bizonyítottan aktiválják és edzik az ereket, stimulálják a vérkeringést , a nyirokáramlás hatására növelik a test teljesítőképességét.

Dr. Rudolf Weyergans-  Ki is ő?
Rudolf Weyergans a WEYERGANS HIGH CARE AG alapítója és igazgatótanácsának tagja.

A képzett szociológus, akit a sajtó szívesen nevez a “cellulit papájának”, s aki kongresszusok keresett előadója, aki könyvet írt “Aktívan a cellulit ellen” címmel.

A High Care Cosmetics üzleti filozófiája: 

“…olyan magas minőségi szintű szolgáltatást nyújtani üzleteinkben, hogy a vendégek igényeljék azt az életszemléletet, hogy egészségükkel, külső megjelenésükkel rendszeresen foglalkozni kell, és az általunk nyújtott test- és arckezelésekkel illetve kozmetikai termékekkel a lehető legtöbb gondoskodást kapják meg mindehhez. ”

” A kozmetikai üzletágban alig van olyan vállalat, mely olyan sok elismerésben részesült volna, mint mi. A Weyergans cég sikerét szabadalmak, tanulmányok sajtóban és tv-ben közölt beszámolók, s nem utolsó sorban az új dolgokra pozitívan reagáló számos elégedett felhasználó visszajelzése igazolja.
Tanúsítva az ISO EN 9001 é az ISO 46001 szerint”
Mit Kínálunk kezeléseinkkel……

Optimális, jó alak elérését természetes úton,
Ránctalanító és mellfeszesítő programokat
Vitalitás fokozását, testi és szellemi képesség javítását
Hatékony arc és testápoló termékeket, otthoni használatra

BMI Index– Body Max Index

Az Ön testtömeg indexe megmutatja, hogy a testsúly normális, túlsúlyos, vagy sovány. Ez egy tudományosan megállapított viszonyszám a testmagassága és testsúly aránya alapján. Matematikailag ezt úgy lehet kiszámítani, hogy a testsúly/kg-ot el kell osztani a testmagasság/m négyzetével.

Az alábbi adatok átlagos értékek, mindkét nemre és minden korosztályra vonatkozólag. A kategóriák összefüggést mutatnak a várható átlagos élettartammal.

 

Kg/qm Kategóriák
17,5 alatt Anorexia
17,5 – 18,5 Alultáplált
18,5 – 25 Normál testsúly
25 – 30 Enyhe túlsúly
30 – 35 Elhízás I. szint
35 – 40 Elhízás II. szint
40 felett Elhízás III. szint