MÉREGTELENÍTÉS

Nézzük meg  mi az összefüggés a méreganyagok és a combunkon, fenekünkön,karunkon  lévő cellulit között?

cellulit- narancsbőr egy tünet együttes, kialakulásában sok tényező játszik szerepet. Nem függ össze testsúlyunkkal, nem csak az elhízott, túlsúlyos embereknél jelentkezik. Lehet rá hajlamunk, örökölhetjük, de általában nagyobb részben életmódunkkal, rossz szokásainkkal  idézzük elő.

Túlsúly, mozgásszegény életmód,stressz, rendszertelen étkezés, kevés folyadék fogyasztás.

Kialakulását elősegíti még az élvezeti szerek rendszeres fogyasztása/ kávé,fekete tea,alkohol,szénsavas üdítők,dohányzás,édességek/, szennyezett környezet  stb.

Az emésztési folyamat során, a bélben is keletkeznek hulladékanyagok. Ezeket a táplálékmaradványokat, anyagcsere végtermékeket salaknak tekintjük, ha elszállításuk akadályokba ütközik. A salakanyagok megterhelik a szervezetet és az egész szervezetre károsan hatnak. Az emésztő és nyirokszerveink szoros kapcsolatban vannak egymással. Az emésztőrendszer feladata a táplálék felvétele és feldolgozása, a nyirokrendszer feladata a vérkeringéssel együtt a bomlástermékek és salakanyagok elszállítása.

Méreganyagok-toxinok /természetes eredetű méreg/ vagy salakanyagok,ha felgyülemlenek a szöveteinkben pangás lép fel, a sejtanyagcsere így akadályozottá válik. Ha a sejteket a korábbi táplálékok eltelítették, akkor az újonnan érkező tápanyagokat már nem tudják felvenni. A  sejt közötti folyadék savas lesz,dugó keletkezik. Így a  létfontosságú tápanyagok és az oxigén részlegesen jut el a sejtekbe. A szervezet elsavasodik, amely egyik oka a cellulit kialakulásának.  A méregtelenítés lényege, hogy megszabadítsuk a szervezetünket  a felgyülemlett   salakanyagoktól.

A méregtelenítés lehetséges formái:

Tea- legjobb, ha beépítjük mindennapi táplálkozásunkba.-Ajánlat a high care Styler tea összetétele / mate cserje, bükkfakéreg, lapatcho, zöld tea / naponta 2 litert is fogyaszthatunk belőle,csökken az éhségérzetünk, és a zsírok lerakódását is csökkentjük .

Ananász tabletta – fehérjebontó hatású, tévhit, hogy a zsírokat bontja. Ajánlat high care Body Line Plusz tabletta vagy Pezsgő tabletta .

Diéta-eredeti jelentése pozitív a görög nyelvből származik egészséges életmódot jelent. Egy ésszerű diéta a fejünkben kezdődik! A tartós fogyás érdekében meg kell változtatnunk étkezési szokásainkat. A testünknek csak annyi energiára van szüksége,amennyit valóban elhasznál. A többletet  elraktározza, melyek zsírpárnácskák formájában jelennek meg a combon,hason. Táplálkozásunk legyen egészséges, változatos, kiegyensúlyozott. Ha túlsúlyunk van csökkentsük a kalória bevitelt.

Böjt- vallásos szokásból alakult ki. Az ételtől való tartózkodás a lélek felkészülését és megtisztulását szolgálja.

High Care méregtelenítő módszerei – Vacustyler készülék, hullámmasszázs,Derminológia.

A kezeléseket hatóanyagokkal egészítjük ki,amelyek fokozzák az anyagcserét, vérbőséget okoznak így gyorsítják a a salakanyagok eltávolítását a szervezetből, égeti a zsírt és feszessé teszi a kötőszövetet.

Dermionológia

A módszer lényege, hogy a bőrlégzésen és az ionizált oxigén inhalációján keresztül energiával töltjük fel a szervezetet.
Oxigénion fürdő a testnek – savtalanító, feszesítő hatás, a narancsbőr- és alakjavító kezeléseket támogatja

Oxigénion kezelés az arcon és dekoltázson – anti-aging azonnali látványos ráncsimító hatás

Oxigén-inhaláció – az egész szervezetet savtalanítja,  a vérkeringésen keresztül 

Testünk jelzi az elsavasodást. A petyhüdt bőr, a visszerek és egyéb érrendszeri problémák, a csontritkulás, valamint ízületeink problémái mind figyelmeztető tünetek lehetnek.

A lúgosító ételekkel és italokkal bővített táplálkozás nem új keletű módszer, ám a tapasztalatok azt mutatják: ha bizonyos esetekben hatékony is az effajta próbálkozás, a folyamat igen lassú.

A világszerte ismert, orvosi tényeken alapuló High Care-technológia valódi megoldást kínál az elsavasodás megelőzésére és leküzdésére. Az úgynevezett Dermionológia a sav-bázis egyensúly hatékony, gyors helyreállításán túl a szervezet komplex energetizálására is alkalmas.

Méregtelenítés – Szépség- Egészség